Automatisch platenmagazijn
Automatisch platenmagazijn

Hét voorbeeld hoe machines volledig geïntegreerd kunnen worden tot 1 volledig automatisch platenmagazijn.

Onze klant stond voor de uitdaging om de aan- en afvoer van stalen platen naar hun bewerkingsmachines te optimaliseren. Met de hulp van LinQ heeft onze klant een geavanceerde automatiseringsoplossing geïmplementeerd die de efficiëntie verbetert. Maar het brengt ook een revolutie teweeg in hun productieomgeving.

In samenwerking met OWM hebben wij een bestaand systeem omgebouwd naar een passende oplossing voor onze klant.

Door de nieuwe oplossing heeft onze klant nu volledig inzicht in hun voorraad stalen platen en vereenvoudigt het proces van het bevoorraden van hun machines aanzienlijk. Minder handmatige handelingen zijn nodig, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de operationele efficiëntie.

Een bijkomend voordeel van de automatisering is de creatie van extra ruimte voor het machinepark van onze klant. Alle machines zijn volledig geïntegreerd. Het gebruik van een geautomatiseerd voertuig met hefinrichting maximaliseert de beschikbare ruimte.

Hierdoor is de aan- en afvoer van stalen platen geautomatiseerd en ook het beladen en ontladen van het van het machinepark. Dit alles draagt bij aan een soepele en gestroomlijnde productieomgeving voor onze klant.

Het succes van dit automatisch platenmagazijn benadrukt de toewijding van LinQ aan het bieden van innovatieve oplossingen die de operationele efficiëntie verbeteren en onze klanten helpen hun doelen te bereiken.

Blijf ons volgen voor meer inspirerende projecten en spannende ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.