Ontvang inzicht en persoonlijk advies over de automatiserings-mogelijkheden voor uw bedrijf!

Bij OBS LinQ zijn we expert in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, vooral door automatisering van de interne logistiek. Soms zijn de mogelijkheden voor verbetering niet direct zichtbaar.

Automatisering van repeterende handelingen kan de noodzaak voor handwerk verminderen, waardoor u op personeelskosten kunt besparen, maar ook fouten worden hierdoor sterk gereduceerd.

Wij helpen fouten te verminderen en de output te verhogen, wat leidt tot betere producten en diensten.

Wij nodigen wij u graag uit om onze bedrijfsscan vrijblijvend uit te proberen. Deze eerste stap helpt te bepalen of automatisering binnen uw bedrijf zinvol is, zonder enige verplichting.

Efficiëntie verbeteren

Kwaliteit en kwantiteit verhogen

Personeelskosten besparing

Vloeroppervlakte verminderen

De LinQ Bedrijfsscan

De LinQ Bedrijfsscan is een korte analyse van uw logistieke en productieproces. Met uw gegevens bekijken we belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering om zwakke punten en inefficiënties te identificeren die mogelijk verbeterd kunnen worden. Dit vatten we samen in een kort rapport met aanbevelingen die uw concurrentievermogen kunnen vergroten en kosten kunnen verlagen. Mooie handvatten voor u om mee te nemen in de besluitvorming over de verder te volgen koers en daar helpen wij u graag mee.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vul vandaag nog de LinQ Bedrijfsscan hiernaast in of mail direct voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Stap 1 van 2

Veelgestelde vragen 

Wat kan ik verwachten van de bedrijfsscan?

Door het invullen van de gevraagde informatie krijgt u al inzicht waar de verbeterpunten liggen van uw productieproces. Elk bedrijf is uniek en daarom zal naar aanleiding van uw gegevens altijd contact opgenomen worden door onze experts om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Is de bedrijfsscan voor u geschikt?

De bedrijfsscan is passend voor elk logistiek en productiebedrijf. Zeker als uw bedrijf nog werkt met repeterende taken die vaak door het personeel worden uitgevoerd kan een automatisering een interessante toevoeging zijn.iggen van uw productieproces. Elk bedrijf is uniek en daarom zal naar aanleiding van uw gegevens altijd contact opgenomen worden door onze experts om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Waarom bedrijven voor ons kiezen?

Ervaring en expertise:

OBS LinQ heeft een team van ervaren professionals met diepgaande kennis en expertise op het gebied van systeemintegratie en logistieke procesoptimalisatie. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor diverse bedrijven en sectoren.

FotoTochtweg
Nieuw Pand

Maatwerk­oplossingen:

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we gestandaardiseerde maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van onze klanten. Of het nu gaat om automatisering, procesoptimalisatie of systeemintegratie, we leveren oplossingen die echt het verschil maken.

Innovatie:

Bij OBS LinQ zijn we altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en technologieën om onze klanten te helpen voorop te blijven lopen in hun sector. We investeren voortdurend in innovatie en blijven onze diensten en oplossingen verbeteren om aan de evoluerende behoeften van onze klanten te voldoen.

FotoTochtweg
Nieuw Pand

Klantgerichtheid:

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We luisteren naar de wensen en feedback van onze klanten en streven ernaar om hen de best mogelijke service te bieden. Ons team staat altijd klaar om te helpen en te adviseren, vanaf het eerste contact tot ver na de implementatie en onderhoud van het systeem.

Resultaatgericht:

Bij OBS LinQ streven we ernaar om echte resultaten te behalen voor onze klanten. Of het nu gaat om het verhogen van efficiëntie, het verbeteren van kwaliteit of het verlagen van kosten, we zetten ons in om meetbare resultaten te leveren die een positieve impact hebben op het bedrijf van onze klanten.

FotoTochtweg

Onze deskundig experts nemen snel contact met u op

Management Team OBS LinQ