Testen en FAT bij LinQ

Momenteel zijn we bezig met het opbouwen van een complete installatie voor één van onze klanten. De installatie zal een intensieve testprocedure doorgaan voordat de installatie in delen naar onze klant wordt verzonden.

Bij LinQ is kwaliteit van het hoogste belang. We geloven dat het grondig testen van onze installaties in onze eigen werkplaats bijdraagt aan een betere klantervaring en een verhoogde betrouwbaarheid van onze systemen. Door elke installatie uitgebreid te testen voordat deze bij de klant wordt geïmplementeerd, kunnen we potentiële problemen identificeren en oplossen voordat ze zich voordoen in een operationele omgeving.

Waarom deze intensieve testprocedure?

We willen ervoor zorgen dat onze klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van onze systemen. Door de installaties grondig te testen in onze eigen werkplaats, kunnen we een naadloze implementatie bij de klant garanderen en minimaliseren we de kans op onvoorziene onderbrekingen in de productie.

We zijn ervan overtuigd dat deze intensieve testprocedure zal bijdragen aan een verbeterde klantervaring en de algehele tevredenheid zal verhogen. We willen al onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in LinQ.

Blijf ons volgen voor meer updates over deze en andere spannende ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met OWM en Artomations.

Kijk voor overige projecten van LinQ