DoeDag in techniek
Doedag techniek

Terugblik op een geslaagde DoeDag in Techniek!

π™π™šπ™§π™ͺπ™œπ™—π™‘π™žπ™  𝙀π™₯ π™šπ™šπ™£ π™œπ™šπ™¨π™‘π™–π™–π™œπ™™π™š π˜Ώπ™€π™šπ™™π™–π™œ π™žπ™£ π™π™šπ™˜π™π™£π™žπ™šπ™ !

Afgelopen zaterdag vond de tweede Doedag in Techniek plaats in ons nieuwe pand in Pijnacker, en wat was het een succes! πŸŽ‰

Om meer mensen te interesseren en warm te maken voor techniek bedacht ondernemer Oscar van Buijtene de DoeDag in Techniek. Oscar sloeg de handen in één met Caitlin Koppe-Peschier (Gemeente Pijnacker Nootdorp), Milou van Vliet (L. van Vliet vorkheftrucks B.V.) en Ronald Groenenberg (SOB Oostland)

We verwelkomden enthousiaste bezoekers die de kans kregen om de wereld van techniek van dichtbij te ervaren. Van interactieve demonstraties tot hands-on activiteiten, het was geweldig om te zien hoe kinderen met zoveel interesse en plezier deelnamen.

Bij OBS LinQ zijn we trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan het inspireren van toekomstige technici en ingenieurs. Door hen te laten zien wat mogelijk is met de nieuwste technologieΓ«n en innovaties, hopen we hun passie voor techniek verder aan te wakkeren.

Deze dag werd georganiseerd door: OBS Groep | L. van Vliet Vorkheftrucks | Gemeente Pijnacker-Nootdorp | SOB Oostland | Sterk Techniekonderwijs

Dank aan iedereen die heeft deelgenomen en deze dag tot een groot succes heeft gemaakt. We kijken al uit naar de volgende editie!