Magazijn van de toekomst
Magazijn

Intellistore is een geautomatiseerd magazijn en orderpickingsysteem dat volledig modulair is opgebouwd en op elk moment kan worden uitgebreid. Alle hardware en software worden in-house geproduceerd voor optimale efficiëntie en performance.

Een cruciale factor achter het succes van Intellistore is het feit dat zowel de hardware als de software in-house worden geproduceerd. Dit garandeert niet alleen optimale compatibiliteit en naadloze integratie tussen de verschillende componenten, maar ook een ongeëvenaard niveau van efficiëntie en prestaties. Het vermogen om elk aspect van het systeem te beheersen, stelt het ontwikkelingsteam in staat om voortdurend te innoveren en aanpassingen te maken die de functionaliteit en betrouwbaarheid verbeteren.

LinQ, als toonaangevende speler in technologische ontwikkeling en engineering, heeft het voorrecht gehad om een integrale rol te spelen bij de ontwikkeling van Intellistore. Vanaf het allereerste concept tot aan de uiteindelijke implementatie op locatie, heeft LinQ het volledige spectrum van expertise geleverd. Dit omvatte niet alleen de mechanische engineering en softwareontwikkeling, maar ook het grondige testen en fine-tunen van het systeem om te verzekeren dat het aan de hoogste normen voldeed.

De nauwe samenwerking tussen Intellistore en LinQ heeft geleid tot een eindproduct dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overtreft. Door de gecombineerde expertise en toewijding van beide teams is Intellistore gepositioneerd als een pionier in geautomatiseerde opslagoplossingen, klaar om de uitdagingen van de moderne logistiek met vertrouwen tegemoet te treden.

Specificaties magazijn

24/7 orderpicking
Betrouwbaar, schaalbaar, snel en duurzaam

-400%

Minder vloeroppervlakte

10x

meer orderpicksnelheid

Neem contact met ons op voor meer informatie.