Het automatisch produceren van kabelgoten. Voor onze klant Dibalex hebben wij een ultramoderne productielijn ontwikkeld voor kabelgoten. Wij voorzien de rolvormmachine van stalen platen en zorgen aan de achterzijde voor een indrukwekkende afvoer van 0.7 meter kabelgoot per seconde. Onze geïntegreerde aanpak garandeert efficiëntie en kwaliteit in het productieproces.

Onze productielijn begint met het toevoeren van stalen platen naar de rolvormmachine, waar ze met precisie worden gevormd tot kabelgoten van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze geïntegreerde aanpak en grondige procesoptimalisatie kunnen we een ongeëvenaarde snelheid van 0.7 meter kabelgoot per seconde bereiken, waardoor we niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook de doorvoertijd minimaliseren.

Maar onze toewijding aan efficiëntie gaat verder dan alleen snelheid. We hebben ook gezorgd voor een indrukwekkend efficiënt afvoersysteem aan de achterzijde van de productielijn, waardoor het eindproduct naadloos wordt getransporteerd en verwerkt. Dit vermindert niet alleen de kans op verstoringen en vertragingen, maar verzekert ook een gestroomlijnd en continu productieproces.

Bovendien streven we altijd naar de hoogste normen van kwaliteit in elk aspect van onze productie. Onze ultramoderne faciliteit is uitgerust met geavanceerde kwaliteitscontrolesystemen die ervoor zorgen dat elke kabelgoot die onze productielijn verlaat, voldoet aan de strengste specificaties en normen.

Van mechanical engineering, electrical engineering, software engineering tot aan installatie onder 1 dak.
Samen met OWM en Artomations heeft LinQ dit project kunnen realiseren.

70-600 mm breed
Volledig automatisch
verstelbaar

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.